SYNCROS Rear Wheel Capital 1.0, 40mm

Hjul, Road - Black matt

Varenr: 347746
Alt. varenr: 4211350135850
SYNCROS Rear Wheel  Capital 1.0, 40mm Hjul, Road - Black matt
Veil.12 990,-

SYNCROS Rear Wheel Capital 1.0, 40mm

 

NØKKELFUNKSJONER

  • Aero-optimalisert karbonfelg
  • Indre bredde på 25mm
  • Hookless teknologi
  • Klart for slangeløs bruk
  • Syncros nav

 

 

Ett lettvektsalternativ til Capital SL, 1.0 har den samme lette karbonfiberfelgen med en indre bredde på 25mm, flettet til et Syncros hjulsett. Lett og rask til en fantastisk pris.

 

 

 

Tubeless Straight Side (Hookless Rim Design)

 

Hookless Design for Forbedret Ytelse

Opplev overlegen styrke og lettere vekt med felgens hookless design. Denne innovative strukturen ikke bare forbedrer holdbarheten, men også aerodynamikken. Ved å eliminere krokene blir overgangen fra dekk til felg jevnere, noe som resulterer i redusert luftmotstand og forbedret effektivitet.

Det krokfrie kantdesignet gir økt beskyttelse mot støt, noe som er spesielt fordelsaktig for grussykling der utfordrende terreng er vanlig. I tillegg reduserer det risikoen for punkteringer, noe som sikrer en jevnere og mer pålitelig tur.

Med en intern bredde på 25 mm er denne felgen optimalisert for å oppnå den perfekte balansen mellom aerodynamisk ytelse og redusert rullemotstand, spesielt når den brukes med bredere dekk. Oppgrader sykkelopplevelsen din med det banebrytende designet og overlegen ytelsen til den krokfrie felgen.

Se dekk-kompatibilitetsdiagrammet

 

 

BRUKSOMRÅDE: Landevei & Gravel
MATERIALE: Karbon
FELG: Karbonfiber, Krokfri, 40mm høyde, 25mm indre bredde
NIPPLER: Syncros
EIKER: Syncros Straightpull
BAKHJULSNAV: Syncros, DB, 24 eiker, 142mm, 12mm TA, CL, XDR
TILBEHØR: Slangeløs ventil 60mm
DIAMETER: 700c
HJULAKSEL: TA
VEKT: 820g
EGENSKAPER: Vektoptimalisert karbonfelg. Designet for å levere best mulig ytelse under alle vei- eller grusforhold. 25mm indre bredde med krokfri kant for forbedret ytelse og dekktilpasning. Syncros nav. Klar for slangeløs bruk.

1330783