SYN Wheel Rear Capital 1.0 Aero, 60mm

Hjul, Road - Black matt

Varenr: 347770
Alt. varenr: 4211410135850
SYN Wheel Rear Capital 1.0 Aero, 60mm Hjul, Road - Black matt
Veil.11 990,-

SYNCROS Wheel Rear Capital 1.0 Aero, 60mm

 

NØKKELFUNKSJONER

  • Aerodynamisk optimalisert karbonfelg
  • 25 mm indre bredde
  • Hookless teknologi
  • Klargjort for slangeløst bruk
  • Syncros nav

 

En lettvektsalternativ til Capital SL, 1.0 Aero har den samme lette karbonfiberfelgen med en intern bakre bredde på 25 mm og en intern frontbredde på 23 mm, flettet til et Syncros hjulsett. Lett og rask til en fantastisk pris.

 

 

Tubeless Straight Side (Hookless Rim Design)

 

Hookless Design for Forbedret Ytelse

Opplev overlegen styrke og lettere vekt med felgens hookless design. Denne innovative strukturen ikke bare forbedrer holdbarheten, men også aerodynamikken. Ved å eliminere krokene blir overgangen fra dekk til felg jevnere, noe som resulterer i redusert luftmotstand og forbedret effektivitet.

Det krokfrie kantdesignet gir økt beskyttelse mot støt, noe som er spesielt fordelsaktig for grussykling der utfordrende terreng er vanlig. I tillegg reduserer det risikoen for punkteringer, noe som sikrer en jevnere og mer pålitelig tur.

Med en intern bredde på 25 mm er denne felgen optimalisert for å oppnå den perfekte balansen mellom aerodynamisk ytelse og redusert rullemotstand, spesielt når den brukes med bredere dekk. Oppgrader sykkelopplevelsen din med det banebrytende designet og overlegen ytelsen til den krokfrie felgen.

Se dekk-kompatibilitetsdiagrammet

 

 

 

BRUKSOMRÅDE: Landevei & Gravel
MATERIALE: Karbon
FELG: Karbonfiber, Krokfri, 60mm høyde, 25mm indre bredde
NIPPLER: Syncros
EIKER: Syncros Straightpull
BAKHJULSNAV: Syncros, DB, 24 eiker, 142mm, 12mm TA, CL, XDR
TILBEHØR: Slangeløs ventil 80mm
DIAMETER: 700c
HJULAKSEL: TA
VEKT: 890g
EGENSKAPER: Aero-optimalisert karbonfelg. Designet for å levere best mulig ytelse under alle veiforhold. 25mm indre bredde med krokfri kant for forbedret ytelse og tilpasning til dekk. Syncros nav. Klar for slangeløs bruk.

1330852