ROLLERBLADE Macroblade 90 W Lilla 245

Skøyte til lek, trening og konkurranse

Varenr: 244758
Alt. varenr: 079547009Q6245
ROLLERBLADE Macroblade 90 W Lilla 245 Skøyte til lek, trening og konkurranse
FargeLilla
ROLLERBLADE Macroblade 90 W Lilla 245 Skøyte til lek, trening og konkurranse
Størrelsesguide
Veil.2 299,-

Macroblade 90 W er den typiske modellen for noen som ønsker å oppgradere fra sine eldre skøyter og ønsker å skate litt raskere. 90 mm er en flott "gå til"-størrelse for hjul, og passformen og støtten til Macroblade 90 W er utrolig. Den høyere støveldesignen bidrar til å gi mer stabilitet når du lærer å gå på høyere 90 mm hjul, og skaper dermed en bedre følelse av stabilitet og kontroll når du skater. Foret bruker konstruert mesh for ekstra pusteevne, sokklignende komfort og har all demping man kan trenge for å gjøre det mye mer behagelig å lære å skate. Aluminiumsrammen gir mer kraftoverføring og holdbarhet. Lukkesystemet er enkelt å bruke og sikrer foten for å maksimere passform og komfort. Hjul-/lageroppsettet er ideelt for skatere for å ha riktig mengde fart og kontroll uten å gå for fort. Bremsen er på skøyten.

EGENSKAPER:

• HIGH PERFORMANCE SKØYTER for treningsentusiasten som ønsker litt mer sidestøtte for stabilitet mens de ønsker å trene, trene eller gå raskere på skøyter.

• FLEX OG SIDESTØTTE er ideell i Macroblade-strukturen. Den høyere mansjetten gir ekstra stabilitet for å hjelpe med balanse og holde foten sikkert under skrittet.

• KOMFORTAB MESH OVERDEL har polstring i tungen og ankelområdene for å dempe føttene. Spenne, powerstrap og blondelås sikrer føttene med ekstra pusteevne.

• TWINBLADE ALUMINIUM 11" RAMME er slitesterk og hjelper til med å holde skatere nærmere bakken med sin lave profildesign for forbedret hastighet, balanse og stabilitet.

• RULLEBLADE PERFORMANCE HJUL 90mm/85A hjul blander hastighet og kontroll perfekt. SG9 kulelager er overlegent og bidrar til å gi riktig hastighet.

748130