BERGAMONT Grandurance 6 52

Gravel

Varenr: 306973
Alt. varenr: 286819052
BERGAMONT Grandurance 6 52 Gravel
Veil.21 990,-

KEY FEATURES

  • Ultra Lite Alloy frame with new All-Road geometry, more tyre clearance and improved cable management features additional mounting points for accessories
  • Shimano GRX components, specially developed for gravel riding
  • Shimano GRX hydraulic disc brake
  • 45 mm Schwalbe G-One Bite tires with strong grip

 

All-road reloaded: A completely updated version of the multi-functional aluminium frame platform. Balanced all-road geometry, larger tyre clearance, countless mounting points for accessories and a seminal design. An attractive allrounder with high-end Shimano gravel components.

 

 

Grandurance Key Feature

 

EMOSJONELL BOOSTER

I variert terreng er bredere dekkdimensjoner med passende profil nøkkelen til lykke. Med maksimal dekklarering på 50 mm (45 mm for RD-modellene), er mulighetene dine ubegrensede og du vil oppleve en ny følelse av frihet.

 

 

 

Grandurance Key Feature

 

STILIKON

Grandurance er kjent som et stilikon med et enestående gaffeldesign. Med den nye utgaven av vår Allroad-serie, har vi videreutviklet design-DNAet til gaffelen og skapt et progressivt nydesign, noe som igjen utgjør en svært markant uttalelse og en individuell blikkfang.

 

 

Grandurance Key Feature

 

PERFEKT BALANSERT

En mer terrengorientert, avlastende sittestilling for lengre perioder i salen, større bakkeklarering og en optimalisert styrevinkel møter kravene til en moderne gravel-sykkel med et ytterst bredt anvendelsesområde.

 

 

 

Grandurance Key Feature

 

MANGE FESTEPUNKTER


Uansett hva du ønsker å ta med deg på turene dine, bare fest det på sykkelen din. Du vil finne utallige festepunkter på den nye rammeplattformen, og alt utstyret ditt vil finne en sikker plass på sykkelen for enhver type tur.

 

 

935581