SCOTT Patron ST eRIDE 910 S

Fulldempet el-sykkel

Varenr: 326064
Alt. varenr: 290566006
SCOTT Patron ST eRIDE 910 S Fulldempet el-sykkel
FargeAlu
SCOTT Patron ST eRIDE 910 S Fulldempet el-sykkel
Størrelsesguide
Veil.89 990,-

Nå tar vi eventyret til nye høyder med SCOTT Patron ST eRIDE 910, en e-sykkel som definerer grensene for terrengsykling. Denne modellen kombinerer den robuste ytelsen til en tradisjonell terrengsykkel med det siste innen elektrisk assistanseteknologi, og er skreddersydd for de eventyrlystne som tørster etter mer utfordrende stier og lengre turer.

 

SCOTT Patron ST eRIDE 910 er utstyrt med en solid Patron eRIDE Alloy-ramme og en kraftig FOX 38 Perf. 170mm gaffel, og er designet for å håndtere selv de mest utfordrende nedstigninger med selvtillit. Den sofistikerte FOX Float EVOL eRIDE-bakdemperen med 160mm vandring, kombinert med TwinLoc-systemet, gir enestående kontroll og tilpasningsdyktighet under alle kjøreforhold.

 

Hjertet i denne e-sykkelen er Bosch Performance CX-motoren, som leverer opp til 85Nm dreiemoment for å sikre at ingen bakke er for bratt. Med en sjenerøs 750Wh PowerTube-batteri får du den rekkevidden du trenger for å utforske lengre og tøffere enn noensinne. Shimano XT-Deore 12-girs drivverket og de pålitelige Shimano 4-stemplers skivebremsene garanterer presis girskifte og kraftig bremsing i alle situasjoner.

 

Utstyrt med FOX Dropper Post og førsteklasses Syncros-komponenter, gir denne sykkelen den komforten og ytelsen seriøse terrengsyklister krever. Enten du er ute etter luftige hopp eller tekniske singletracks, vil Patron ST eRIDE 910 løfte sykkelopplevelsen din til nye høyder.

 

Nøkkelegenskaper:

  • Robust Patron eRIDE Alloy-ramme designet for ekstrem terrengsykling.
  • Kraftfull Bosch Performance CX-motor med et 750Wh batteri for maksimal rekkevidde.
  • FOX 38 Perf. gaffel og FOX Float EVOL bakdemper for overlegen demping.
  • Shimano XT-Deore 12-girs drivverk for presis og pålitelig ytelse.
  • SRAM DB8 4-stemplers skivebremser for eksepsjonell stoppkraft.
  • Premium Syncros-komponenter for optimal komfort og holdbarhet.

 

Med SCOTT Patron ST eRIDE 910 sykkelen er det ingen grenser for hvor eventyret kan ta deg. Denne høytytende e-sykkelen er din billett til uendelige muligheter på stien, og gir deg kraften og ytelsen du trenger for å utforske nye terreng med tillit og stil.

1091165