SCOTT Contessa Patron eRIDE 900 S

MTB el-sykkel

Varenr: 326234
Alt. varenr: 290606006
SCOTT Contessa Patron eRIDE 900 S MTB el-sykkel
FargeBlå
SCOTT Contessa Patron eRIDE 900 S MTB el-sykkel
Størrelsesguide
Veil.109 990,-

Utforsk Stiene med SCOTT Contessa Patron eRIDE 900

SCOTT Contessa Patron eRIDE 900 er ikke bare en sykkel; det er en portal til uendelige eventyr. Designet med en perfekt blanding av integrasjon, spesifikke komponenter for kvinner, og en nøye utviklet geometri, er denne sykkelen drevet av en kraftig ny Bosch-motor for å levere mye mer enn bare en fantastisk kjøreopplevelse. Det du får, er en sublim opplevelse både opp og ned fjellet, om og om igjen.

 

Viktige Egenskaper:

  • Ramme i Karbon og Legering: Patron eRIDE Carbon/Alloy Frame er robust nok for tøffe stier, samtidig som den er lett nok for lange dager på sykkelen.
  • Avansert Demping: FOX 38 Perf. Elite 160mm gaffel og FOX Nude T eRIDE EVOL bakdemper med 160mm vandring sikrer en jevn tur på alle underlag.
  • Trådløst Girsystem: SRAM GX Eagle AXS Transmission gir deg presise og pålitelige girskift uten kabler.
  • Kraftig Drivsystem: Bosch CX-motoren og 750Wh PowerTube batteriet gir langvarig energi for hele dagen på stien.
  • Effektive Bremser: Shimano XT 4-piston skivebremser gir deg den stoppekraften du trenger, uansett forhold.
  • Kvinnelige Spesifikke Komponenter: Fra setet til styringen, er hver del valgt ut for å tilby optimal komfort og ytelse for kvinnelige syklister.

 

SCOTT Contessa Patron eRIDE 900 lar deg herske over stiene med stil og komfort. Enten det er utfordrende klatringer eller tekniske nedkjøringer, gir denne sykkelen deg tilliten og kraften du trenger for å utforske mer og komme tilbake med et smil.

 

Ta kommandoen over stiene og oppdag nye høyder med SCOTT Contessa Patron eRIDE 900. Besøk din nærmeste forhandler og gjør deg klar for ditt neste eventyr.

 

1091495