SCOTT Contessa Genius ST 910 TR S

Fulldempet stisykkel tilpasset dame

Varenr: 342924
Alt. varenr: 420649006
SCOTT Contessa Genius ST 910 TR S Fulldempet stisykkel tilpasset dame
Veil.94 990,-

Ta stiene med storm med SCOTT Contessa Genius ST 910 TR – en sykkel designet for de som ikke nøler med å kaste seg ut i nye eventyr og utfordringer. Med sin avanserte teknologi og toppmoderne design, er dette mer enn bare en sykkel – det er din billett til ubegrensede opplevelser på stier og i terreng.

Denne spesialtilpassede modellen kombinerer et lettvekts Genius Carbon HMF-Alloy ramme med en FOX 36 Performance Elite Grip2 160mm gaffel for å gi enestående kontroll og komfort over alle typer terreng. SRAM GX Eagle AXS girsystemet leverer presisjon og pålitelighet, mens Shimano XT 4-stempler skivebremser sørger for uovertruffen bremsekraft. Med Syncros Revelstoke 2.0 TR hjulsett og Maxxis sammenleggbare dekk, er denne sykkelen klar for både bratte stigninger og utfordrende nedkjøringer.

Den innovative Float X Nude støtdemperen fra FOX, sammen med Syncros dropper post og karbondeler, forbedrer ytelsen og komforten ytterligere, og gjør sykkelen til et perfekt valg for seriøse stisyklister.

 

Nøkkelegenskaper inkluderer:

  • Genius Carbon HMF-Alloy ramme
  • FOX 36 P. Elite Grip2 160mm gaffel og FOX Float X Nude, TracLoc, 150mm bakdemper
  • SRAM GX Eagle AXS girsystem
  • Shimano XT 4 Piston skivebremser
  • Syncros Revelstoke 2.0 TR hjulsett
  • Maxxis sammenleggbare dekk
  • Syncros dropper post og karbondeler

 

Vekt: Ca. 14.4 kg (uten slanger) Maksimal totalvekt: 128 kg

SCOTT Contessa Genius ST 910 TR er ikke bare en sykkel, det er en forlengelse av din eventyrlyst. Klar til å utforske nye stier og oppnå nye høyder, denne sykkelen er for de som lever for følelsen av frihet og spenning som bare fjellstiene kan gi.

1320833