SCOTT Foil RC Pro XXS47

Landeveissykkel i karbon

Varenr: 342984
Alt. varenr: 293179047
SCOTT Foil RC Pro XXS47 Landeveissykkel i karbon
Veil.119 990,-

Møt Fremtidens Aerodynamikk: SCOTT FOIL RC PRO

SCOTT FOIL RC PRO er ikke bare en sykkel; det er en revolusjon innen aerodynamikk, kombinert med lav vekt og komfort. Skapt for å imøtekomme behovene til WorldTour-sprintere, angripere og bruddryttere, representerer denne sykkelen det ypperste innen landeveissyklingens hastighet. Med FOIL RC PRO, er hver tur en seier.

 

Viktige Egenskaper:

  • Avansert Karbonramme: FOIL Disc HMX Carbon ramme og gaffel sikrer topp aerodynamiske egenskaper samtidig som den opprettholder en lett og responsiv følelse.
  • Elite Girsystem: Shimano Dura-Ace Di2 24 Speed gir presisjon og pålitelighet med elektronisk girskifte, slik at du kan fokusere fullt ut på veien foran.
  • Aerodynamiske Hjul: Syncros Capital 1.0 S Aero 60 hjulsett er designet for maksimal effektivitet og fart, perfekt for både sprint og lange soloangrep.
  • Optimalisert Komfort: Med Syncros Duncan SL Aero CFT setepinne og Syncros Belcarra V1.0 NEO Cut Out sete, er komforten sikret på selv de lengste turene.
  • Ytelse Dekk: Schwalbe PRO ONE Aero TL-Tires gir overlegen grep og rulleegenskaper, optimalisert for fart og aerodynamikk.

 

SCOTT FOIL RC PRO er sykkelen for deg som nekter å kompromisse. Denne sykkelen er designet for å gi deg fordelen du trenger for å overgå konkurrentene.

 

Opplev neste nivå av landeveissykling med SCOTT FOIL RC PRO. Besøk din nærmeste forhandler og føl kraften av fremtidens aerodynamikk under dine føtter. Med SCOTT FOIL RC PRO, er hver tur en mulighet til å vinne hver gang du setter deg på sykkelen.

1320940