SCOTT Addict Gravel RC XS49

Racersykkel til grusvei

Varenr: 343785
Alt. varenr: 293248049
SCOTT Addict Gravel RC XS49 Racersykkel til grusvei
Veil.139 990,-

SCOTT ADDICT GRAVEL RC BIKE

Når eventyret kaller, er SCOTT Addict Gravel RC sykkelen som svarer. Designet for fart og allsidighet, tar denne gravel-spesifikke sykkelen deg gjennom utfordrende terreng og lange distanser med uanstrengt eleganse. Med sin lette Addict Gravel Disc HMX Carbon ramme og toppmoderne komponenter, er Addict Gravel RC klar for alt fra lokale grusveier til de mest krevende langdistanseritt.

 

 

Viktige Egenskaper:

  • Lettvektig Ramme: Addict Gravel Disc HMX Carbon ramme og gaffel tilbyr enestående styrke til vekt-forhold, optimalisert for grussykling.
  • Avansert Girsystem: SRAM RED AXS 24 Speed gir presise og pålitelige girskift, og lar deg takle variert terreng med letthet.
  • Høykvalitets Hjulsett: Fulcrum Rapid RED CULT Carbon hjulsett sikrer rask akselerasjon og utmerket respons.
  • Allsidighet: Utstyrt for både trekking og reisesykling, med gravel-spesifikk geometri og mulighet for feste av Syncros skjermer.

 

 

SCOTT Addict Gravel RC er mer enn bare en sykkel; den er din billett til uendelige eventyr. Enten du konkurrerer i gravel-ritt eller utforsker nye landskap, leverer denne sykkelen den ytelsen og komforten du trenger for å oppnå dine sykkelmål. Med Addict Gravel RC, er ingen destinasjon for fjern og ingen sti for krevende.

Vekt på bare 7.98kg, kombinerer Addict Gravel RC fart med funksjonalitet, og inviterer deg til å presse grensene for hva du trodde var mulig på en sykkel.

Oppdag hva frihet virkelig betyr på to hjul. SCOTT Addict Gravel RC venter på å ta deg med på en reise. 

1322538