SCOTT Addict RC eRIDE Ultimate XS49

El-sykkel landevei

Varenr: 345229
Alt. varenr: 293356049
SCOTT Addict RC eRIDE Ultimate XS49 El-sykkel landevei
Veil.129 990,-

Når Sykling Møter Innovasjon: SCOTT ADDICT RC eRIDE ULTIMATE

SCOTT ADDICT RC eRIDE ULTIMATE er ikke bare en sykkel; det er en revolusjon innen landeveissykling. Designet for å utfordre det tradisjonelle og pushe grensene for hva en elektrisk sykkel kan være, gir ADDICT RC eRIDE deg muligheten til å oppleve sykling på et helt nytt nivå. Enten det er å mestre høyere, lengre og brattere klatringer eller bare forlenge dine daglige eventyr, er denne sykkelen skapt for å inspirere og motivere.

 

 

Viktige Egenskaper:

  • Avansert Rammeteknologi: Med ADDICT RC eRIDE Disc HMX Carbon rammen og gaffelen, er denne sykkelen både lett og kraftfull, klar for alle utfordringer.
  • Elite Girsystem: Shimano Dura-Ace Di2 Disc 24 Speed girsystem tilbyr presise og lynraske girskift, noe som sikrer en sømløs sykkelopplevelse.
  • Toppytelse Hjul: Syncros Capital 1.0 40e Disc hjulsettet er bygget for effektivitet og holdbarhet, og gir deg den selvtilliten du trenger på alle typer veier.
  • Premium Dekk: Schwalbe PRO ONE TL-Tires sørger for optimal ytelse og pålitelighet, uansett terreng.
  • Elektrisk Assistanse: Med en Mahle X20 Motor og et integrert batteri, tilbyr ADDICT RC eRIDE en jevn, kraftig assistanse som tar syklingen din til neste nivå.

 

 

SCOTT ADDICT RC eRIDE ULTIMATE er ikke bare en måte å komme seg fra punkt A til punkt B; det er en invitasjon til å utforske verden på dine egne premisser. Med state-of-the-art teknologi og uovertruffen design, setter denne sykkelen nye standarder for elektrisk landeveissykling.

 

Oppdag friheten og spenningen ved landeveissykling på nytt. Finn din nærmeste forhandler og opplev SCOTT ADDICT RC eRIDE ULTIMATE selv. Din neste sykkeleventyr venter.

1324578