SCOTT Voltage eRide 920 S

Fulldempet El-sykkel sti

Varenr: 347919
Alt. varenr: 293296006
SCOTT Voltage eRide 920 S Fulldempet El-sykkel sti
Veil.89 990,-

Opplev grenseløs terrengsykling med SCOTT Voltage eRIDE 920, en elektrisk terrengsykkel som kombinerer robust ytelse med banebrytende teknologi. Designet for syklister som krever det beste av både kraft og presisjon på stien, tilbyr denne modellen en uovertruffen blanding av komfort, effektivitet og moro.

Med en avansert Carbon HMF-ramme og Marzocchi Z2 Air 150mm gaffel, er Voltage eRIDE 920 bygget for å tåle de mest utfordrende terrengene. FOX Float Custom-støtdemperen, med 150mm vandring og TwinLoc-teknologi, lar deg enkelt justere sykkelens ytelse for optimal kontroll under alle forhold. Den kraftige TQ HPR50-motoren, kombinert med en intern 360Wh batteripakke, sørger for at du kan nyte lengre turer med jevn og pålitelig assistanse opp bratte bakker og gjennom tekniske stier.

Shimano XT-Deore 12-girs drivverk gir presise og pålitelige girskifter, mens SRAM DB8 4-stemplers skivebremser gir overlegen stoppkraft. Maxxis dekkene sikrer godt grep og holdbarhet, og med Syncros-komponenter fra topp til tå er hver detalj nøye utvalgt for å optimalisere din sykkelopplevelse.

 

 

Nøkkelegenskaper:

  • Avansert Carbon HMF-ramme for optimal stivhet og lav vekt.
  • Marzocchi Z2 Air 150mm gaffel og FOX Float Custom-støtdemper for overlegen demping.
  • TQ HPR50 midtmotor med 50Nm maks dreiemoment for kraftfull assistanse.
  • Shimano XT-Deore 12-girs drivverk for presise girskifter.
  • SRAM DB8 4-stemplers skivebremser for eksepsjonell bremsekraft.
  • Syncros X-30S felger, Tubeless Ready, for økt punkteringssikkerhet og ytelse.
  • Integrert 360Wh batteri med mulighet for rekkeviddeutvider for lengre eventyr.

 

 

Med SCOTT Voltage eRIDE 920 Bike, er ingen sti for utfordrende. Denne sykkelen setter en ny standard for elektriske terrengsykler og er klar for ditt neste eventyr. Utforsk mer og kjør lenger – oppdag friheten og gleden ved å sykle i terrenget med SCOTT Voltage eRIDE 920.

1331208