SCOTT Spark RC WC TR Grønn L

Fulldempet terrengsykkel i karbon

Varenr: 348411
Alt. varenr: 420870010
SCOTT Spark RC WC TR Grønn L Fulldempet terrengsykkel i karbon
Veil.124 990,-

SCOTT Spark RC World Cup TR

SCOTT Spark RC World Cup TR er ikke bare en terrengsykkel; det er en erklæring av fart, presisjon og uovertruffen ytelse. Utviklet med SCOTTs toppmoderne karbon HMX-ramme, inkarnerer denne sykkelen det ypperste av integrasjon og innovasjon, designet for å utmerke seg både oppover og nedover med enestående hastigheter. Med økt vandring, perfeksjonert geometri og innsikt fra verdensledende atleter, har vi skapt den ultimate terrengsykkel for konkurransesykling. Hvis fart gir deg en spenning, forbered deg på å bli begeistret.

 

Viktige Funksjoner:

  • Elite Karbonramme: Spark RC Carbon HMX-rammen setter en ny standard for lette, stive og responsive sykler.
  • Avansert Demping: RockShox SID Select+ RL3-gaffel og RS Nude 5 RL3 bakdemper, begge tilbyr 120mm vandring, sikrer at du erobrer hver sti med selvtillit.
  • Trådløs Girskifte: SRAM X0 Eagle AXS girsystem gir feilfrie, presise giringer med et knappetrykk.
  • Overlegen Bremsekraft: SRAM Level skivebremser leverer uovertruffen stoppekraft, slik at du trygt kan navigere de mest tekniske nedstigningene.
  • Banebrytende Hjul: Syncros Silverton 1.0 karbonhjul, parret med Maxxis Rekon Race sammenleggbare dekk, tilbyr enestående rulleeffektivitet og grep.
  • Dropper Post: FOX Dropper Post sikrer sømløse overganger mellom klatring og nedstigning, og forbedrer kontroll og komfort.

 

Enten du sikter mot podiet i et terrengsykkelritt eller søker spenning på utfordrende stier, er SCOTT Spark RC World Cup TR konstruert for å forsterke dine terrengsykkeleventyr. Opplev en sykkel som er raskere, morsommere og utrolig stilig. Denne sykkelen møter ikke bare forventningene til eliteatleter; den overgår dem, og redefinerer hva som er mulig i terrengsykling.

 

 

 

 

 

1333035