SCOTT Foil RC 20 M54

Landeveissykkel i karbon

Varenr: 355749
Alt. varenr: 293182001
SCOTT Foil RC 20 M54 Landeveissykkel i karbon
Veil.74 990,-

Gjør deg klar til å oppleve neste generasjons aerodynamiske sykkel med SCOTT Foil RC 20 – sykkelen som nekter å inngå kompromisser. Enten det er aerodynamikk, lettvektskonstruksjon eller komfort du søker, leverer Foil RC 20 alt på en gang. Utviklet for å tilfredsstille kravene fra de raskeste sprinterne, angriperne og utbryterrytterne i WorldTour, representerer denne sykkelen toppen av hva vi kan tilby av hastighet på landeveien.

 

Foil RC 20 kombinerer en FOIL Disc HMX Carbon ramme og gaffel med Shimano 105 Di2 24-girs elektronisk girsystem for lynraske girskift og ultimat effektivitet. Utstyrt med Syncros Capital 1.0 Aero 60 hjul og Schwalbe PRO ONE Aero TL-dekk, sikrer denne sykkelen at du skjærer gjennom luften med minimal motstand. Dens gjennomtenkte design og komponentvalg gir en perfekt balanse mellom ytelse og komfort, slik at du kan presse grensene lengre på hver tur.

 

Nøkkelegenskaper inkluderer:

  • FOIL Disc HMX Carbon ramme og gaffel for overlegen aerodynamikk
  • Shimano 105 Di2 24-girs elektronisk girsystem for presise og umiddelbare girskift
  • Syncros Capital 1.0 Aero 60 hjul for optimal aerodynamisk ytelse
  • Schwalbe PRO ONE Aero TL-dekk for eksepsjonell grep og hastighet
  • Shimano hydrauliske skivebremser for pålitelig stoppekraft under alle forhold
  • Syncros komponenter, inkludert aerodynamisk styre og setepinne, for optimal ytelse og komfort

 

Med en vekt på kun 8.2 kg er Foil RC 20 en av de letteste og mest aerodynamiske syklene på markedet, klar til å ta deg raskere frem enn noen gang før. Om du sikter mot podiet i ditt neste ritt, eller bare vil ha den raskeste sykkelen på klubbturen, er Foil RC 20 sykkelen som lar deg vinne hver tur.

1350225