SYNCROS Saddle Tofino V 1.0 Cut Out

Syncros Saddles

Varenr: 249315
Alt. varenr: 2702060001222
SYNCROS Saddle Tofino V 1.0 Cut Out Syncros Saddles SYNCROS Saddle Tofino V 1.0 Cut Out Syncros Saddles SYNCROS Saddle Tofino V 1.0 Cut Out Syncros Saddles SYNCROS Saddle Tofino V 1.0 Cut Out Syncros Saddles
Veil.2 199,-

En endurance orientert sadel. Tofino V er en del av vår V-Concept sal program som ble utviklet for mer fleksible ryttere, særlig i bekkenet og korsryggen. Deres form på sykkelen ligner en V, derav navnet. Disse rytterne sitter mot forsiden av sadelen. Sittestillingen er lavere generelt og krever en litt annerledes formet sal. Cut out delen overfører vekten til beinene til hver side i motsetning til midten. 1.0 inneholder karbonskinner for å få en lett sadel. Utviklet i forbindelse med det verdensberømte sykkeltilpassningen  Gebiomized, er denne salen designet for å tilby den maksimalt skreddersydde løsningen.

RANGE OF USEEndurance Road and MTB
BASECarbon-reinforced nylon
RAILSOversized 7x9mm Carbon
FOAMLight PU
COVERMicrofabric
SHAPECentral Channel
DIMENSIONSone size 250x145mm
WEIGHT195g

 

 

Syncros navnet fremkaller minner om starten av terrengsykling. Selskapet ble grunnlagt i 1986 av Peter Hamilton og Pippin Osborne og var en av de første high-end merkene som ble kjent for sine unike, innovative komponenter, først for terrengsykling, og senere også for landeveissykler.

 

766265