SYNCROS Saddle Tofino 1.5 Cut Out

Syncros Saddles

Varenr: 249331
Alt. varenr: 2702090001222
SYNCROS Saddle Tofino 1.5 Cut Out Syncros Saddles SYNCROS Saddle Tofino 1.5 Cut Out Syncros Saddles SYNCROS Saddle Tofino 1.5 Cut Out Syncros Saddles SYNCROS Saddle Tofino 1.5 Cut Out Syncros Saddles
Veil.1 399,-

Vårt endurance orienterte sal, den vanlige Tofino-salen passer til de fleste ryttere, gjenkjennes med en mer oppreist sitteposisjon, sitter mer mot midten til baksiden av salen. Disse rytterne sitter hovedsakelig på sittbenet og dermed den bredere delen av salen. Tofino 1.5 har titanskinner for økt komfort. Cut out versjonen er for ryttere med høyere følsomhet i symphysisregionen. Generelt sitter disse syklistene på den fremre delen av bekkenet og den sentrale delen av sadelnesen. Cut out overfører vekten til beinene til hver side i motsetning til midten. Utviklet i forbindelse med det verdensberømte sykkeltilpassningen  Gebiomized, er denne salen designet for å tilby den maksimalt skreddersydde løsningen.

 

RANGE OF USEEndurance Road and MTB
BASECarbon-reinforced nylon
RAILSOversized 7x9mm Carbon
FOAMLight PU
COVERMicrofabric
SHAPECentral Channel
DIMENSIONSone size 250x135mm
WEIGHT180g

 

 

Syncros navnet fremkaller minner om starten av terrengsykling. Selskapet ble grunnlagt i 1986 av Peter Hamilton og Pippin Osborne og var en av de første high-end merkene som ble kjent for sine unike, innovative komponenter, først for terrengsykling, og senere også for landeveissykler.

 

766320