SYNCROS Matchbox Tailor HV1.5 Left

Flaskeholder M/ Verktøy og Pumpe

Varenr: 217972
Alt. varenr: 2505870001222
SYNCROS Matchbox Tailor HV1.5 Left Flaskeholder M/ Verktøy og Pumpe SYNCROS Matchbox Tailor HV1.5 Left Flaskeholder M/ Verktøy og Pumpe SYNCROS Matchbox Tailor HV1.5 Left Flaskeholder M/ Verktøy og Pumpe
Veil.999,-

Integrasjon har alltid vært en del av våre tanker når det gjelder å designe et nytt produkt. For å være sikker på at du forlater hjemmet med det du måtte trenge, for å kunne løse et mekanisk problem, som kan oppstå underveis, har vi designet en serie med flaskestativ, inkludert et med integrert rom for å huse et multiverktøy med 14 verktøy inkludert kjedeverktøy, slik at du raskt kan komme deg tilbake på sykkelen. Flaskestativet har sideåpning for enkel tilgang på fulldempede rammer eller små rammestørrelser. Denn flaskeholderen inkluderer også en pumpe med god kapasitet, om uhellet skulle være ute.

 

  • Materiale: Nylon + Glass Fiber
  • 14 Verktøy
  • HV  Pumpe
  • Sideåpning venstre
  • Vekt: 333g

 

 

Syncros navnet fremkaller minner om starten av terrengsykling. Selskapet ble grunnlagt i 1986 av Peter Hamilton og Pippin Osborne og var en av de første high-end merkene som ble kjent for sine unike, innovative komponenter, først for terrengsykling, og senere også for landeveissykler.

645237