BGM Grandurance 8 52

Gravel

Varenr: 327541
Alt. varenr: 291088052
BGM Grandurance 8 52 Gravel
FargeGrønn
BGM Grandurance 8 52 Gravel
Størrelsesguide
Veil.29 990,-

 

  • 28″, ultra lite AL-6061 tubing
  • BGM Allroad Carbon, Disc, Thru-Axle
  • Shimano GRX, 1x11
  • Shimano GRX, hydraulic disc
  • Syncros Capital rims, BGM hubs
  • Schwalbe G-One Bite, RaceGuard, 45-622

 


 

All-road at its finest: A fully thought-out, multi-functional aluminum frame platform with balanced all-road geometry, maximum tire clearance, countless mounting points for accessories and a seminal design. A real eye-catcher with high-end Shimano 1x11 speed gravel components.

 

 

Grandurance Key Feature

 

EMOSJONELL BOOSTER

I variert terreng er bredere dekkdimensjoner med passende profil nøkkelen til lykke. Med maksimal dekklarering på 50 mm (45 mm for RD-modellene), er mulighetene dine ubegrensede og du vil oppleve en ny følelse av frihet.

 

 

 

Grandurance Key Feature

 

STILIKON

Grandurance er kjent som et stilikon med et enestående gaffeldesign. Med den nye utgaven av vår Allroad-serie, har vi videreutviklet design-DNAet til gaffelen og skapt et progressivt nydesign, noe som igjen utgjør en svært markant uttalelse og en individuell blikkfang.

 

 

Grandurance Key Feature

 

PERFEKT BALANSERT

En mer terrengorientert, avlastende sittestilling for lengre perioder i salen, større bakkeklarering og en optimalisert styrevinkel møter kravene til en moderne gravel-sykkel med et ytterst bredt anvendelsesområde.

 

 

 

Grandurance Key Feature

 

MANGE FESTEPUNKTER


Uansett hva du ønsker å ta med deg på turene dine, bare fest det på sykkelen din. Du vil finne utallige festepunkter på den nye rammeplattformen, og alt utstyret ditt vil finne en sikker plass på sykkelen for enhver type tur.

 

1093451