SYNCROS Rear Wheel Capital SL, 40mm

Hjul, Road - Black matt

Varenr: 347742
Alt. varenr: 4211310135850
SYNCROS Rear  Wheel Capital SL, 40mm Hjul, Road - Black matt SYNCROS Rear  Wheel Capital SL, 40mm Hjul, Road - Black matt
Veil.29 990,-

SYNCROS Rear Wheel Capital SL, 40mm

 

NØKKELFUNKSJONER

  • Én-delt karbonkonstruksjon
  • Raskeste hjul på markedet
  • 25mm indre bredde
  • Hokless teknologi
  • Alltid klar for slangeløs
  • 1170g for hjulsettet

 

 

Hvert element av Capital SL Aero-hjulene er designet for å fungere som et system. Et én-delt karbonsystem som er lettere, sterkere og mer responsivt, vil gjøre deg raskere på vei eller grus. Takket være en unik og moderne karbonkonstruksjon, gir Capital SL Aero-hjulene virkelige fordeler i virkeligheten – Raskere akselerasjon, Raskere svinger, Bedre håndtering og Aero-ytelse, med kun 1170g for hjulsettet.

 

 

MONOCOQUE HJULSYSTEM

Monocoque Wheel System

 

Å introdusere et system med minimal inert, drag og rullemotstand samtidig som man sikrer utmerket håndtering og stabilitet ville ikke vært mulig uten riktig teknologi. Vår banebrytende patenterte produksjonsteknikk i ett steg representerer det ypperste innen hjuldesign, og gjør oss i stand til å produsere markedets raskeste hjul. Ved å utnytte hele potensialet til karbonfibers materialegenskaper og ved å bruke en banebrytende produksjonsprosess, leverer MWS det ultimate karbonfibrehjulsettet.

 

 

TUBELESS STRAIGHT SIDE (HOOKLESS RIM DESIGN)

Tubeless Straight Side (Hookless Rim Design)

 

Hookless Design for Forbedret Ytelse

Opplev overlegen styrke og lettere vekt med felgens hookless design. Denne innovative strukturen ikke bare forbedrer holdbarheten, men også aerodynamikken. Ved å eliminere krokene blir overgangen fra dekk til felg jevnere, noe som resulterer i redusert luftmotstand og forbedret effektivitet.

Det krokfrie kantdesignet gir økt beskyttelse mot støt, noe som er spesielt fordelsaktig for grussykling der utfordrende terreng er vanlig. I tillegg reduserer det risikoen for punkteringer, noe som sikrer en jevnere og mer pålitelig tur.

Med en intern bredde på 25 mm er denne felgen optimalisert for å oppnå den perfekte balansen mellom aerodynamisk ytelse og redusert rullemotstand, spesielt når den brukes med bredere dekk. Oppgrader sykkelopplevelsen din med det banebrytende designet og overlegen ytelsen til den krokfrie felgen.

Se dekk-kompatibilitetsdiagrammet

 

 

BRUKSOMRÅDE: Landevei & Gravel
MATERIALE: Karbon
FELG: Én-delt karbonfiber, Krokfri, 40mm høyde, 25mm indre bredde
NIPPLER: Én-delt karbon
EIKER: Én-delt karbon
BAKHJULSNAV: DT Swiss® EXP 240 tilpasset, DB, 142mm, 12mm TA, CL, XDR
TILBEHØR: Enkel hjulbag, Slangeløs ventil 60mm
DIAMETER: 700c
HJULAKSEL: TA
VEKT: 630g
EGENSKAPER: Det raskeste hjulet på markedet. Vektoptimalisert én-delt karbonkonstruksjon. Et førsteklasses, svært responsivt hjul designet for å levere den ultimate ytelsen uansett vei- eller grusforhold. Maksimal kraftoverføring. 25mm indre bredde med krokfri kant for bedre ytelse og dekktilpasning. DT 240-nav med interne deler for slangeløst, klar til bruk uten behov for felgbånd.

 

 

 

1330775