SIDAS TRAIL ULTRA RACE Sort/Gul 35-36

Løpesokker

Varenr: 343904
Alt. varenr: CSORUTRLRR23_RACE_01
SIDAS TRAIL ULTRA RACE Sort/Gul 35-36 Løpesokker SIDAS TRAIL ULTRA RACE Sort/Gul 35-36 Løpesokker SIDAS TRAIL ULTRA RACE Sort/Gul 35-36 Løpesokker SIDAS TRAIL ULTRA RACE Sort/Gul 35-36 Løpesokker SIDAS TRAIL ULTRA RACE Sort/Gul 35-36 Løpesokker SIDAS TRAIL ULTRA RACE Sort/Gul 35-36 Løpesokker
Veil.349,-

SIDAS TRAIL ULTRA RACE

Terrengløpesokk

Trail Ultra-sokker er tekniske, lette og pustende ultra-løpesokker. De er laget for å støtte føttenes utvikling over lange avstander og har alle egenskapene til den perfekte ultra-løpesokken."

 

Produkt fordeler

Trail Ultra-sokkene er nøye designet med innsikt fra utøvere fra Team Sidas Matryx og inneholder funksjoner for å motvirke muskeltretthet som vanligvis får foten til å kollapse og forlenge seg, og metatarsalene til å utvide seg. Utstyrt med Ultra Fit-teknologi fungerer disse sokkene som et eksoskjelett, som reduserer effektene av muskeltretthet i foten under ultra løp.

Viktige funksjoner inkluderer stropper i hælen og metatarsalene som hjelper til med å forebygge skader og tretthet, sammen med optimal pusteevne som forhindrer oppbygging av svette. En bred tåboks rommer den naturlige ekspansjonen av foten din under et løp. For å forbedre samspillet mellom sokken og skosålen, er to sklisikre grepstrimler integrert, noe som forbedrer synergien og stabiliteten. Ytterligere designelementer inkluderer en integrert ankel beskyttelse og en In&Out-konstruksjon som forbedrer kontakt og følsomhet med sålen, essensielt for krevende terreng.

For løpere om natten øker et reflektivt bånd synligheten, noe som øker sikkerheten i dårlige lysforhold. Sokkene utmerker seg også i fukt- og lukthåndtering gjennom bruk av Polygiene-teknologi, som utnytter mikropartikler av sølvsalt for å hemme bakterievekst og redusere lukter, noe som forbedrer sokkenes friskhet og holdbarhet over minst 100 vask. Laboratorietester bekrefter at Polygiene-fibre er trygge for kontakt med huden, noe som understreker sokkenes blanding av funksjonalitet og sikkerhet.

 

Tekniske karakastikker

 1. In & Out-konstruksjon (trådløs)
 2. Reflekterende tape
 3. Ankelsbeskyttelse
 4. Polygiene-teknologi for luktkontroll og fuktighetsstyring
 5. 2 anti-skli grepstrimler
 6. Metatarsal og hælstropp
 7. Stor tåboks

 

Sammensetning

 • 60 % polyamid
 • 24 % multifilament polyamid
 • 9 % elastan
 • 6 % silikon
 • 1 % reflekterende garn

Designet i Frankrike / Produsert i Europa

 

Synergyfit technologie SynergyFit™
Polygiene Odor control Polygiene

 

Vaskeinstruksjoner

 • Vreng sokken før vask
 • Ikke bruk tøymykner
 • Ikke bruk blekemiddel
 • Vask på maks 30°C

 

Entretien chaussettes running Sidas

 

 

 

1322724