Sidas såler møter dine føtters behov. Avhengig av formen på fotbuen din (lav, medium, høy), vil Sidas hjelpe deg med å velge de ideelle sålene for dine føtter. Vi tilbyr også oppvarmede såler spesielt designet for vinteren, samt såler tilpasset ulike sportsaktiviteter, Sidas tilbyr såler tilpasset alles behov. Innovative komponenter som gel gir ideell støtte og forbedrer kroppens justering.

 

Oppdag vårt komplette utvalg av såler og gi føttene komfort, velvære og god hygiene.


 

   

MERINO, Hold deg varm med merinoull...

 

Uansett fotform, tilbyr Sidas tilpassede produkter med 3Feet®-teknologi.

 

0

Har du flate føtter, høye føtter eller midt i mellom? Sidas tilbyr en biomekanisk konstruksjonsløsning kalt 3Feet® som gjør det mulig å lage produkter tilpasset tre typer fotbue: Føtter med høy fotbue (høy), føtter med lav fotbue (flat) og føtter med normal fotbue (medium).

Les mer...Vis mindre...
 

 

 

 

SIDAS CUSTOM SOLUTIONS

 

100% tilpassbare innleggssåler for å dra fordel av mer komfort og ytelse takket være Sidas-teknologien.

0

Sidas Custom-teknologien gjør at du kan ha 100 % tilpassede innleggssåler. En flat Custom innersåle brukes som base før den varmes opp og støpes for å få et trykk av føttene dine. De tilpasser seg formen til føttene dine for å gi deg optimal komfort.

 

Les mer...Vis mindre...
 

 

 

 

03.11.2021

0

5 GODE GRUNNER TIL Å BRUKE INNLEGGSSÅLER

Føttene våre arbeider hver dag uten at vi skjønner det. De er våre mest dyrebare allierte, så det er viktig å ta vare på dem, men hvordan?

0

Hvorfor skal vi bruke innleggssåler i skoene våre?

 

Føttene våre arbeider hver dag uten at vi skjønner det. De er våre mest dyrebare allierte, under våre daglige turer, i våre sportsaktiviteter eller i langvarig stående arbeid.

 

Vi kan ofte føle at føttene blir trette. Noen av oss anser denne følelsen som "normal". Men det fins løsninger som kan lindre føttene og gi dem den komforten de fortjener: 

Ved å bruke tilpassede innleggssåler. Selv om det er usynlig, anser SIDAS dem som essensielle.

 

Kanskje bruker du allerede såler? Eller du har hørte om dem, men du vet ikke om du trenger dem? Det finnes mange typer innleggssåler, for å møte behovene til hver type fot og aktivitet.

 

SIDAS har snakket med Thomas Arnaud, en podiater ved SIDAS Sports Orthopedics Center, for å se litt nærmere på dette emnet og forstå fordelene.

 

 

Hvem er de for?

 

"Innleggssåler er for alle, for hverdagen og alle sportsaktiviteter. Når vi kjøper en sneaker eller annen fritidssko, leveres innersålene i standardformat. Men en fot er unik og en standard innersåle er ikke nødvendigvis egnet for alle føtter.

 

 

Hvordan vet jeg om jeg trenger innleggssåler i skoene mine?

 

Når foten ikke sitter godt i skoen, vil ikke avviklingen av turen eller løpingen være optimal. En tilpasset innersåle vil bidra til å bedre overføre støtte av foten mot skoen din.

 

Innersålene møter to grunnleggende behov:

 

- Forbedre komforten i en sko.

- Løs et målrettet ubehagspunkt. (Hvis du har smerte, anbefaler vi deg å konsultere en lege*)

 

I ditt daglige liv, fritiden og sportsaktiviteter, må du sørge for at dempingen og støtten i skoene dine er tilstrekkelig og tilpasset din type fot.

 

 

Hva er de viktigste fordelene?

 

Bruk av innleggssåler som er tilpasset foten og aktiviteten, har både korte og langsiktige fordeler.

3D- eller støpt innleggssåler på foten øker støtten til fotbuen og gir god komfort. Under fysisk aktivitet, hjelper dempingen med å lindre og forhindre ledd eller muskelsmerter i føttene. Alle leddene kan faktisk lide av en dårlig fotstilling.

 

På kort sikt: vil du føle mer komfort, bedre støtte, mer beskyttelse, bedre følelser og mindre trøtthet.

 

På lang sikt: Du vil hente deg letter inn fordi leddene er mindre belastet.

 

 

Trenger vi forskjellige innleggssåler til sport og fritid?

 

Utilstrekkelig demping og støtte kan gi følelsen av trette føtter. Bedre komfort kan forbedre helsen betydelig.

For fritid og sport har hver modell sine egne egenskaper, og behovene er forskjellige:

 

Fritid: gel-demping, tynt lag, vedlikehold og hygiene

 

Løping: demping, fleksibilitet, lav vekt og dynamikk

 

Fotturer: støtte og beskyttelse, med demping

 

Vintersport: varme- og kuldeisolering, vedlikehold, stabilitet og beskyttelse

 

 

Hvilken type innleggssåler skal jeg velge basert på mine føtter og aktivitet?

 

For alle aktiviteter er forventningene til brukerne forskjellige. SIDAS innleggssåler møter behovene til enhver og hjelper deg med å velge den ideelle modellen for fotens bue.

 

Du kan finne innersålen du trenger i henhold til ønsket teknologi (flate-såler, 3D-såler, 3Feet semi-tilpassede såler og 100% tilpassede CUSTOM innleggssåler) og aktiviteten du trener (løping, utendørsaktiviteter, ski, daglig bruk).

 

Hvis du er usikker på typen produkt tilpasset din idrett, anbefaler vi at du går til en spesialist i din nærmest sportsbutikk. De vil analysere føttene dine og anbefale den beste innleggssålen for deg.

 

 

Hvor lenge kan jeg bruke de?

 

Det er vanskelig å oppgi livstiden til innleggssålene i antall kilometer eller antall dager. Det avhenger av personen og hyppigheten av bruken: er du en som går på tur eller en maratonløper?

 

Gjennomsnittlig levetid på sålene vil være som to av skoparrene dine. Belegget under tåballene er ofte stedet hvor slitasjen vises først. Men vær forsiktig, en ny innleggssåle vil ikke gi nytt liv til en utslitt sko!

 

 

For å forlenge sålens levetid, anbefaler vi at du tar de ut av skoen etter hver bruk for å lufttørke de, ikke i lukket miljø.

 

Bør vi bruke dem kontinuerlig?

 

Har du først begynt å bruke komfortsåler beregnet på hverdagsbruk og sport, vil du ikke kunne fortsette uten dem! 

 

Kort sagt, her er de 5 grunnene til å bruke innleggssåler i skoene dine:

 

- De optimaliserer skoenes egenskaper

 

- De stabiliserer foten

 

- De forbedrer justeringen av kroppen

 

- De fremmer naturlig demping

 

- De begrenser lengden av foten og dens tretthet

 

Opplev den nye komforten selv

 

 

 

* Viktig

 

Hvis du har smerte eller en historie med skader, anbefaler vi at du først henviser til en fotspesialist (en lege eller annen spesialist), slik at han/hun kan diskutere smerten og oppnå en samlet klinisk undersøkelse. Han/hun vil avgjøre om du trenger tilpassede innleggssåler med korreksjoner eller ikke.

 

Les mer...Vis mindre...

 

 

I 1975 ble Sidas etablert av tre skiinstruktører på jakt etter måter å gjøre skiløpernes føtter mer komfortable. Merkegrunnleggerne bestemte seg for å lage innleggssåler støpt til hver enkelt fotform for å gi mer følelse og redusere ubehag inne i skistøvlene. Da de ikke hadde spesialverktøy for hånden, støpte de sine første innleggssåler med en ovnsform og en pute! Satsingen var en suksess, og dermed begynte selskapets lange historie! Sidas begynte da å vokse raskt, og ga komfortløsninger ikke bare for ski, men også andre idretter som løping, utendørssport og sykling, og for hverdagssko også. Ti år senere, i 1985, vendte Sidas oppmerksomheten mot et nytt marked: medisinsk. Ved å bruke Sidas-teknologi, grunnla selskapet Podiatech-merket, og tilbyr godkjente fotprofesjonelle løsninger for pasientens føtter. I 40 år har Sidas' vekst vært sikret av sitt engasjement innen ulike områder: Innovasjon, lidenskap og ytelse, Engasjement. Sidas leverer løsninger for enhver type fot og enhver idrett, hver dag

 

#Sidas

#YourFootCompany

 

 

Mest solgt Sidas :