Therm-ic har en lang historie innenfor utvikling av produkter med oppvarmingsteknologi. Therm-ic startet med varmesystemer til skistøvler, de har utviklet og patentert teknologier de siste 20 år. Utvalget av produkter går nå fra topp til tå, dette med løsninger av høy kvalitet innenfor bærbare varmesystemer. Therm-ic produkter har en rekke fordeler, fra å øke menneskelig velvære, til å betydelig øke idrettsutøverens prestasjon. Dessuten har de en forebyggende effekt som kan redusere risikoen for skader. Selskapet ble stiftet i 1975 og har vært medlem av Sidas konsernet siden 2013.


 

 

Hansker

 

Strømper

 

Såler

 

Varme Klær

 

Skotørker

 

 

Tilbehør

 

 

 

 

 

02.11.2021

0

POWERED HEAT

High end sokker, hansker og innleggssåler som tilbyr opptil 29 timers varme...dette er mulig takket være det nye utvalget av oppvarmede produkter. Funksjonene inkluderer en ny teknologi som tilbyr justering av varmenivåer med et enkelt knapptrykk samt økt batterikapasitet takket være den nye USB-ladingen

 

 


 

0

HANSKER

Therm-ic hansker og votter gir komfort og varme gjennom vinterdagene. Takket være et høyteknologisk interiør kan Therm-ics oppvarmede hansker og votter tilby opptil 10 timers varme. Testet og godkjent av fagfolk i ekstreme temperaturer.

 

 

Våre Therm-ic oppvarmede systemer vil gi hendene dine effektiv beskyttelse mot frosne fingre. Laget av høyteknologiske materialer designet for å holde hendene varme. Therm-ic oppvarmede hansker og votter er designet for å takle ekstrem kulde i fjellmiljøer eller i stor høyde. Mobiliteten til fingrene dine er ikke begrenset, og grepet ditt vil fortsatt være fast. Termisk oppvarmede hansker fungerer med batterier og kan gi deg varme i opptil 10 timer. Therm-ic-serien, som alltid er i forkant av innovasjon, tilpasser seg behovene til alle, avhengig av miljøet eller vinteraktiviteten. Nyt vinteraktivitetene dine varme med varme hender, uten begrensninger med Therm-ic-hansker.

Les mer...Vis mindre...

 

0

SÅLER

Termisk isolerte og oppvarmede innleggssåler vil gi føttene dine uslåelig varme og velvære under dagene på ski, eller under andre vintersportsaktiviteter. Enten du er amatør eller profesjonell, vil Therm-ic innleggssålene dekke alle dine behov når det gjelder varme; si farvel til frosne føtter, Therm-ic vil endre mening om kulden.

Aldri mer frosne tær og føtter, Therm-ic-serien med isolerte og oppvarmede innleggssåler vil gi komfort og varme til hverdagen din. Laget av materialer av høy kvalitet, innleggssålene kan tilpasses skoene dine for optimalt hold. Komforten og varmen som oppleves vil forbedre din glede av vintersport. Nyt dagen uten bekymringer eller begrensninger.

Les mer...Vis mindre...

 

0

TØRKERE

Ta vare på utstyret ditt med Therm-ic skotilbehør. Velg tilbehøret vårt, og på bare noen få timer tørker de skoene, skistøvlene, turskoene eller hanskene dine for en god start på dagen.

Leter du etter et tilbehør for å tørke skoene dine? Oppdag hele Therm-ic-serien, designet for å ta vare på utstyret ditt, våre skotørkere vil tørke skoene dine i løpet av få timer. Enkel å betjene, kompakt og lydløs, de tilpasser seg et bredt spekter av sko og størrelser. Enten du er amatør eller profesjonell, er Therm-ic-produkter ment å oppfylle de høyeste produksjonsstandardene. 

Les mer...Vis mindre...