SCOTT Helmet Jr Spunto Plus OS

Sykkelhjelm - white/dream blue

Varenr: 328067
Alt. varenr: 2885977485222
SCOTT Helmet Jr Spunto Plus OS Sykkelhjelm - white/dream blue
Veil.999,-

Gi barnet ditt den ultimate beskyttelsen med SCOTT Spunto Plus Junior (CE) Hjelm, inspirert av voksenhjelmer og utstyrt med den nyeste sikkerhetsteknologien. Denne hjelmen kombinerer avansert beskyttelse, komfort og stil, slik at ditt barn kan nyte sykkelturene med trygghet og selvtillit.

 

Viktige Funksjoner:

  • MIPS® Beskyttelsessystem: Den oppdaterte MIPS®-teknologien beskytter mot vinkelrelaterte impakter, og tilbyr ekstra sikkerhet mot hjernerystelser.
  • Baklys for Økt Sikkerhet: Det bakre blinkende lyset gjør barnet ditt mer synlig under alle forhold, forbedrer sikkerheten ytterligere.
  • Utvidet Dekning: Tilbyr ekstra beskyttelse ved bakhodet og sidene, for å gi ditt barn den beste sikkerhetsstandarden.
  • Fargevalg: Med en rekke farger som myk tealgrønn, mørkeblå, svart/reflektiv grå, ildorange, radiumgul RC, hvalblå, hvit/drømmeblå, og okerorange, kan barnet ditt velge en hjelm som reflekterer deres personlighet.

 

Spesifikasjoner:

  • Bruksområde: Sport, Urbant
  • Konstruksjon: In-Mold Teknologi, Polykarbonat Mikroskall
  • Justerbart System: J-RAS
  • Størrelser: En størrelse
  • Vekt: Ca. 260g

 

SCOTT Spunto Plus Junior er ikke bare en hjelm; det er en investering i barnets sikkerhet og komfort. Med sitt lette design, avanserte sikkerhetsfunksjoner, og enkle justeringssystem, setter denne hjelmen en ny standard for barnehjelmer. Enten det er en tur til skolen, en ettermiddag i parken, eller en familie sykkeltur, gir SCOTT Spunto Plus Junior den tryggheten du trenger for å la barnet ditt utforske med tillit. Velg SCOTT Spunto Plus Junior for topp moderne beskyttelse som barnet ditt vil elske å ha på seg!

 

 

MIPS® Beskyttelsessystem:

SCOTT Spunto Plus Junior er utstyrt med MIPS® (Multi-directional Impact Protection System), en ledende teknologi utviklet for å redusere rotasjonskrefter som kan oppstå under vinkelrelaterte impakter mot hodet. Dette systemet tillater hjelmen å rotere relativt til hodet under en kollisjon, og tilbyr dermed en bedre beskyttelse mot de typer skader som oftest fører til hjernerystelser. Kort sagt, MIPS® gir et ekstra lag av sikkerhet, som arbeider for å beskytte barnets hjerne mot skader ved å minske de skadelige kreftene ved et fall eller slag.

1094758