SIDAS Trail + Sort L

Såler

Varenr: 328695
Alt. varenr: CSESPTRAIL22_05
SIDAS Trail + Sort L Såler SIDAS Trail + Sort L Såler SIDAS Trail + Sort L Såler SIDAS Trail + Sort L Såler
Veil.749,-

SIDAS X SALOMON TRAIL RUNNING TEAM COLLABORATION

Trail + SIDAS x Team Salomon-sålen er innovativt designet for å møte kravene til ultra-løpere. Utviklet i samarbeid av Team Salomon terrengløpsutøvere og fotspesialister fra SIDAS, har dette samarbeidet blitt nøye designet for å tilby den perfekte balansen av en sklisikker overflate, langvarig komfort, lav vekt og slitestyrke.

 

Produktfordeler

TRAIL + INNSÅLER: KOMFORT, LETTHET OG HOLDBARHET

Opplev ekstraordinær komfort, enestående letthet og uovertruffen holdbarhet med Trail + innersåler. Disse innersålene er designet for å holde føttene dine godt på plass under løpet, takket være den sklisikre overflaten som sikrer bedre presisjon, stabilitet og støtte. Denne prestasjonen oppnås med en innovativ kombinasjon av høykvalitetsskum, en ultra-tynn sandwichkonstruksjon og et lett klebrig materiale som dekker både fotkontaktområdet og skokontaktområdet.

Forbedre løpeopplevelsen din med økt komfort fra Trail + innersålen. Den er utstyrt med en forhåndsformet og fleksibel struktur som sammen med materialer som reduserer friksjon på overflaten i kontakt med foten, sikrer en friksjonsfri og behagelig løpetur.

Trail + innersålen skiller seg ut med sin letthet og holdbarhet. Laget av en blanding av ultra-tynne, lette og samtidig ekstremt holdbare høykvalitetsskum, er denne innersålen den perfekte partneren for dine terrengløp.

Oppdag forskjellen selv – kjøp Trail + innersåler i dag og ta løpingen din til neste nivå!

 


DIMENSJONER (I MM)

Dimensions 3D Trail+

 

 


TEKNISKE EGENSKAPER

 

  1. Komfort under foten og holdbarhet
  2. Fremdrift i forfoten
  3. Fremmer fotens naturlige bevegelse
  4. Støtabsorberende og ultra komfortabel
  5. Non-Slip

 


 

 


 

SIZE GUIDE 3D TRAIL+

Guía de tallas

1095989