SIDAS 3Feet Trail Low Blå XS

Anatomisk formet løpesåle for lav fotbue

Varenr: 343737
Alt. varenr: CSE3FTRAIL24_LO_01
SIDAS 3Feet Trail Low Blå XS Anatomisk formet løpesåle for lav fotbue SIDAS 3Feet Trail Low Blå XS Anatomisk formet løpesåle for lav fotbue SIDAS 3Feet Trail Low Blå XS Anatomisk formet løpesåle for lav fotbue SIDAS 3Feet Trail Low Blå XS Anatomisk formet løpesåle for lav fotbue
Veil.599,-

SIDAS 3Feet Trail Low

TRAIL INSOLES

 

Sidas 3Feet® Trail løpesåler for terrengløp har Sidas Grip-teknologi for optimal kontroll på variert terreng. De gir presis støtte for fotbuen, noe som reduserer muskeltretthet. Lav vekt og allsidige, de er egnet for både fjellsko og terrengløpesko, kombinerer grep, støtte og lav vekt.

 

Produktfordeler:

Sidas 3Feet® Trail Low terrengløpesåler, utstyrt med Sidas Grip-teknologi, er designet for å gi optimal kontroll på krevende terreng. Med deres progrip-undersåle som maksimerer tilpasningen til skoen, og EVA-skum som forhindrer at sålen sklir mot sokken, gir disse innersålene enestående kontroll under både enkle turer og mer tekniske terrengløp.

Disse innersålene tilbyr også spesialtilpasset støtte til fotbuen, noe som er gunstig for "sagging" føtter og reduserer muskeltretthet. Et nøye utvalg av materialer har som mål å oppnå en lett (39 g) og holdbar såle, med mikroperforeringer i fronten for å transportere bort fuktighet og minimere risikoen for blemmer.

3Feet® Trail Low er allsidige og egner seg både for lave tursko og terrengløpesko, og tilbyr en perfekt balanse mellom grep, støtte til fotbuen og letthet. Grip-teknologien sikrer forbedret kontroll, mens EVA-forsterkningen gir støtte til foten for garantert stabilitet og komfort. Designet fokuserer på letthet og pusteevne, med ultratynne, lette og mikroperforerte høykvalitetsskum, og tilbyr en optimal brukeropplevelse.

 

TEKNISKE EGENSKAPER:

  • Sidas Grip Technology: For forbedret kontroll over krevende terreng.
  • Buestøtte: Passer for "sagging" føtter, disse innersålene tilbyr målrettet støtte for fotbuen.
  • Letthet og holdbarhet: Med en vekt på 39 g kombinerer disse innersålene letthet og robusthet, noe som sikrer optimal holdbarhet.
  • Mikroperforeringer: Mikroperforeringer i fronten fremmer fukttransport, noe som minimerer risikoen for blemmer.
  • Allsidighet: Ideell for lave vandresko eller terrengløpesko.

 

 

Størrelse i mm

Dimensions 3Feet Trail Low

 

Bruksanvisning

  1. Tilpass innersålen til riktig størrelse før bruk ved å klippe den.
  2. Fjern den gamle innersålen og erstatt den med den nye.
  3. Vask kun med såpe og børste.
  4. Ikke tørk på en radiator; for best resultat, bruk våre skotørkere.
1322459