THERM-IC Trekking Ultra Cool Linen-Crew

Grå 39-41

Varenr: 310178
Alt. varenr: T25-5250-001_31_02
THERM-IC Trekking Ultra Cool Linen-Crew Grå 39-41 THERM-IC Trekking Ultra Cool Linen-Crew Grå 39-41 THERM-IC Trekking Ultra Cool Linen-Crew Grå 39-41 THERM-IC Trekking Ultra Cool Linen-Crew Grå 39-41
FargeGrå
THERM-IC Trekking Ultra Cool Linen-Crew Grå 39-41
Størrelsesguide
Veil.349,-

 

TREKKING ULTRACOOL LINEN CREW UNISEX

 

HØY ULTRALETTE LIN-TURSOKKER

Trekking UltraCool Linen Crew-sokker er lette lin-tursokker som gir komfort og beskyttelse for føttene opp til midten av leggen i et svært pustende miljø. Nyt utendørsaktiviteter i varmt vær takket være den innovative strukturen til disse sokkene, som kombinerer lin og høyteknologiske fukttransporterende garn.

 

Poduktfordeler

OUTDOOR ULTRACOOL LINEN CREW: DEN TØRRESTE, LETTESTE NATURLIGE TURSOKKEN

 

 

 

 

Disse svært pustende sokkene vil gi deg naturlig komfort og holde føttene dine tørre og kjølige. Takket være Moisture-Vent-teknologien bidrar teksturen til tursokkene til god og sikker ventilasjon av foten uten å endre dens naturlige trinn. Utendørsskoene dine vil puste friskhet! Ingen dårlig lukt lenger.

 

 

 

 

Denne høye tursokken er en del av den nye utendørsserien fra Therm-ic. Enten du trenger varme, kjølighet eller bare komfort for å nyte en lang tur i villmarken, gir Outdoor UltraCool Linen-sokkene deg også alle kvalitetene til den naturlige fiberen, lin, kombinert med den innovative strukturen til den utrolig lette og elastiske Pure-ic-tråden av organisk opprinnelse. Faktisk er lin et ideelt materiale å ha på seg i varmt vær; det er pustende, luktfritt og holdbart. Lin er også kjølig å ta på og blir mykere med hver vask.

 

 

COMPOSITION

  • 43% Polyamide
  • 24% Viscose
  • 22% Polypropylene
  • 8%   Linen
  • 3%   Elastane

 

 

1043063