Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

 

Når noe går galt vil du ha tillit til at du har riktig verktøy for riktig jobb. 

Syncros har med sine nye Greenslide-multiverktøy lagt stor vekt på allsidighet og brukervennlighet. Allsidighet ved at du fullt ut kan tilpasse utvalget av bits i settet slik at det passer perfekt til sykkelen din, uansett hva som står på den. Brukervennlighet med tanke på funksjo, enkel tilgang til bolter og godt grep.

 


 

Det er tre modeller i serien - først ser vi på Greenslide 11CT og 9

 

11CT og 9 bruker den samme lette glassfiberforsterkede nylon-konstruksjonen for å lagre bitsene dine med ett flott foldbart ergonomisk hode. Internt er de forskjellige. 11CT har et uttrekkbart kjedeverktøy som bruker bitshodet for å gi stort dreiemoment for å kutte kjeder.

For superraske kjedereparasjoner kan du lagre en hurtigkobling i hodet. Greenslide 9 har en 8 mm bitholder under lokket.

Begge verktøyene har en skli-ut-holder (eller Greenslide) som har 8 bits.  Verktøyet leveres med en 3/4/5 / 6mm Hex-bit, T15 / 25/30 og en Philips Head-bit. Settet kan videre tilpasses din individuelle sykkel ved å bruke våre to 8-bits sett - ett for TORX og ett for HEX.

 

 


Det tredje medlemmet av Greenslide-familien er Greenslide 5

Et minimalistisk verktøy utviklet for nødstilfeller, det har et 3/4 / 5mm HEX, T25 og Philips-hode, men kan tilpasses med et av våre sett.

 

Syncros er bygd på prinsippet om obsessive, nøyaktige utformingen og produksjon. In-house engineering og design tillater oss å stadig utvikle oss og bygge produkter på riktig måte enten det er en high end hjulsett eller en flaskeholdere. Syncros - Precision Bicycle Products.