0BERGAMONT E-CARGOVILLE LT EDITION

 

TRANSPORTSYKKEL

 

Dette er en sykkeltype som virkelig er i vinden om dagen, da fler og fler får opp øynene for hvor anvendelig den er i bruk.

En suveren sykkel for alle storbyer og tettsteder. Her en sykkel som virkelig kan erstatte bilen, eller et glimrende alternativ til bil nr.2 i familien. 

Med sin totale lastekapasitet på 190kg!

Er det bare fantasien som setter en begrensing for hva man kan frakte med seg.

 

  • Sykkelen leveres med Bosch Performance Line motor og 500wh batteri, med mulighet for å montere på ekstra batteri om man skulle ønske eller trenge det. 
  • Kraftige bremser fra Magura, for god stoppkraft når man har tung last. Fire stempler på foran og to stempler bak.
  • Kvalitetslys fra Busch and Muller foran og bak.
  • Dobbelstøtt sørger for at sykkelen står stødig når du setter den fra deg, eller skal hjelpe barna på plass.

 

 

 

 

 

0Bergamont E-Cargoville LT Expert med ekstrautstyr

 

BARNEHAGECRUISER

 

Sykkelen når sitt fulle potensial når den utstyres med ekstrautstyr som fins tilgjengelig.

Med ekstrautstyr blir denne sykkelen den ultimate barnehagecruiseren. 

Har man små barn som trenger barnesete, så kan man montere to seter etter hverandre. Barneseter er ikke noe vi selger, her kan vi anbefale Thule Yepp eller andre bagasjemonterte seter. Har man større barn så monterer man sykkelen med seat cushion, en pute pr barn. Her kan man også kombinere med et barnesete og en pute om det er behovet.

 

Ved transport av barn anbefales det at man benytter følgende ekstrautstyr: handrails, handrails cushion, footrest, og wheel guard. 

 

 

0Bergamont E-Cargoville LT Expert med ekstrautstyr

0BERGAMONT LT Carrier Side Bag

0Sykkelvesker med lastestropper

NYTTEKJØRETØY

 

En ting er å kunne frakt med seg barna, en annen ting er å gjøre større innkjøp. Det er ikke noe problem for denne sykkelen. Bergamont har STORE sidevesker som ekstrautstyr. Veskene har et volum på hele 30 liter. Veskene er også utstyrt med nett på utsiden som gjør det  mulig å stroppe fast større ting. Veskene kan også benyttes som sekk. Da har vi ikke snakket om at vi også har mulighet til å frakte ting på det frontmonterte bagasjebrettet. Her er det bare og laste opp!

 

MOVING BIG THINGS EASY